NA FINRA ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE „PRAKTIČNA PRIMJENA PDV-a U BOSNI I HERCEGOVINI“

Promociji knjige prisustvovali su brojni gosti, računovođe, revizori, direktori kompanija, nastavno osoblje i studenti FINra.

Autori knjige Miro Džakula, Milica Vidović, Vinko Skoko i Sedin Mešinović su se obratili prisutnima i istakli benefite koje ova knjiga pruža čitaocu.
Recenzent prof.dr. Dragan Mikerević je pohvalio rad autora i ukazao na vrijednost ove knjige. U 17 poglavlja autori su prenijeli praktična iskustva koja će znatno olakšati rad profesionalnim računovođama, revizorima, direktorima kompanija i ostalim korisnicima.

Moderator promocije prof.dr. Ismet Kalić, direktor FINra, istakao je zadovoljstvo jer je ovakva knjiga jedinstvenog sadržaja promovisana upravo na FINra i od značajne koristi će biti kako računovođama i revizorima, tako i studentima i nastavnom osoblju FINra. U nastavnom planu i programu studijskog programa „Finansije i računovodstvo“ i „Računarstvo i informatika“ realizuje se nastavni predmet „Porezni sistemi u BiH i EU“, čiji će se kvalitet realizacije znatno unaprijediti.

NA FINRA ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE „PRAKTIČNA PRIMJENA PDV-a U BOSNI I HERCEGOVINI“