128. izdanje časopisa Poslovni konsultant

U izdavaštvu edukativno-konsultantske kuće FINconsult, izašao je novi, 128. broj međunarodno indeksiranog naučno-stručnog časopisa “Poslovni konsultant”.

Sadržaj časopisa možete pogledati putem sl. linka;
http://poslovnikonsultant.ba/?izbor=1&ID=4

Odlukom Komisije za računovodstvo i reviziju BiH broj 60/23, Poslovni konsultant se priznaje kao program KPE finansijsko-računovodstvene profesije u BiH sa 8 bodova na pretplatu. ODLUKA

PRETPLATE SU U TOKU.

Naučno-stručni časopis “Poslovni konsultant” je indeksiran u u četiri međunarodno priznate baze akademskih časopisa, publikacija i članaka EBSCO publishing-a, Business Source Corporate, Business Source Corporate Plus, Business Source Complete i Business Source Ultimate .. EBSCO Publishing je najveća međunarodna baza akademskih i stručnih časopisa, radova i publikacija koja raspolaže sa preko 350 različitih baza podataka radova i publikacija, unutar kojih je sadržano preko 300.000 naučnih stručnih naslova objavljenih od preko 81.000 autora i izdavača u akademskim časopisima publikovanim širom svijeta. Svi naučno-stručni radovi objavljeni u „Poslovnom konsultantu“ su publikovani u EBSCO bazama.

Do sada je nekoliko stotina preduzeća sa područja kantona Sarajevo, Tuzlanskog kantona, Ze-Do kantona, Brčko distrikta ali i inostranstva, već prepoznalo kvalitet i korisnost sadržaja časopisa “Poslovni konsultant”, i ima godišnju pretplatu na časopis.

Godišnja pretplata i broj izdanja

  • Cijena pretplate za printanu verziju iznosi 250KM (plus PDV)
  • Cijena pretplate za elektronsku verziju iznosi 200 KM (plus PDV)
  • 10. izdanja u toku godine

Koristi za pretplatnike

  • Prisutnost seminarima edukativno-konsultantske kuće «FINconsult» po povlaštenim cijenama u toku pretplatničke godine (popust 20% – u iznosu od najmanje 100 KM u toku godine)
  • Jedan (peti) besplatan seminar u okviru KPE u toku godine (bez upisa bodova KPE), uz prisustvo na prethodna četiri seminara KPE
  • Jedno besplatno predstavljanje Vašeg preduzeća ili objavljivanje propagandne poruke u časopisu tokom pretplatničke godine
  • Objavljivanje propagandnih poruka i oglašavanje u časopisu po znatno povoljnijim cijenama (sa popustom do 50%)
  •  Savjetodavna stručna podrška u rješavanju poslovne problematike u Vašoj firmi (otvorena komunikacija sa Finconsultom putem e-maila, telefona, fax-a ili direktno posjetom)
  • Besplatni odgovori na Vaša pitanja iz oblasti direktnih i indirektnih poreza, radno-pravnih odnosa, računovodstva i finansija.
  • Odlukom Komisije za računovodstvo i reviziju Bosne i Hercegovine broj 60/23, Poslovni konsultant se priznaje kao program KPE finansijsko – računovodstvene profesije u BiH sa 8 bodova na pretplatu.

Informativni letak : https://finconsult.ba/wp-content/uploads/2020/11/Letak.pdf

Informacije:

Tuzla:
Adresa: Armije RBiH broj 15, 75000 Tuzla
Telefon/Fax: 035/277-275
Mobitel: 061/963-917
E-mail: finconsult@bih.net.ba

Sarajevo:
Adresa: Asima Ferhatovića br. 2, 71000 Sarajevo
Telefon/Fax: 033/204-769
E-mail: finconsult.sa@bih.net.ba

Ili putem web stranice www.poslovnikonsultant.ba

128. izdanje časopisa Poslovni konsultant