Unesite pristupne podatke

 
Facebook

SEMINARI KPE

 

U toku je 2. ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH u šest bh. gradova: Tuzla, Sarajevo, Tešanj, Gra─Źanica, Grada─Źac i Br─ŹkoViše informacija ovdje


GODIŠNJI PLAN KPE ZA 2018.godinu


 

Više »

EDUKACIJA ZA CR i OR


U skladu sa godišnjim planom edukacija za 2018. godinu FINconsult vrši upis kandidata na  23. ciklus edukacije za certificiranog ra─Źunovo─Ĺu (CR) i 5. ciklus edukacije za ovlaštene revizore (OR)  u  Sarajevu i Tuzli.  Edukacija je planirana da se odr┼żi u periodu mart-april 2018.  Prijave su u toku.. (za više informacija kliknite ovdje)

 

Više »

FINCONSULT ODR┼ŻAO DRUGI OVOGODI┼áNJI SEMINAR KPE RA─îUNOVO─ÉA I REVIZORA U TUZLI I SARAJEVU

 

FINconsult je dana 13.03.2018. u Tuzli i 14.03.2018 u Sarajevu odr┼żao 2. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH.


Više »

AKTUELNO IZDANJE NAU─îNO-STRU─îNOG ─îASOPISA


U izdavaštvu edukativno-konsultantske ku─çe FINconsult, izašao je novi, 74. broj me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Źno-stru─Źnog ─Źasopisa "Poslovni konsultant". Odlukom Komisije za ra─Źunovodstvo i reviziju BiH broj 30-3/17, Poslovni konsultant se priznaje kao program KPE finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH sa 8 bodova na pretplatu. 
Odluku Komisije za ra─Źunovodstvo i reviziju mo┼żete pogledati ovdje.
PRETPLATE SU U TOKU ... Za više informacija kliknite ovdje.
Više »

UPRAVLJANJE NOVČANIM TOKOVIMA ZA VAŠE USPJEŠNIJE POSLOVANJE

 

U izdavaštvu Visoke škole za finansije i ra─Źunovodstvo FINra u Tuzli izašla je knjiga pod naslovom "Upravljanje nov─Źanim tokovima", autora dr. Ismeta Kali─ça. Za više informacija ovdje.

 

NARUD┼ŻBU KNJIGE MO┼ŻETE IZVRŠITI OVDJE.

Više »

Visoka ┼íkola za finansije i ra─Źunovodstvo FINra Tuzla, Disti Sarajevo i Spin Tuzla donirali ra─Źunarsku opremu i ra─Źunovodstvene programe ┼íkolama ekonomske struke u 5 gradova TK

 

Visoka škola za finansije i ra─Źunovodstvo FINra Tuzla, sa poslovnim partnerima softverskom ku─çom Spin Tuzla i IT kompanijom Disti Sarajevo, su donirali ra─Źunarsku opremu i ra─Źunovodstvene programe za realizaciju nastavnih aktivnosti u─Źenika srednjih ekonomskih škola u Lukavcu, Gra─Źanici, Banovi─çima, Kalesiji i Sapni.

Za više pogledajte ovdje.

Više »

VISOKA ┼áKOLA ZA FINANSIJE I RA─îUNOVODSTVO FINRA TUZLA OBILJE┼ŻILA PRVU GODI┼áNJICU RADA

 

U Tuzli je danas 14. jula 2017. sve─Źano obilje┼żena prva godišnjica rada Visoke škole za finansije i ra─Ź┬Źunovodstvo FINra. Više informacija ovdje. 


Više »

POTPISIVANJE SPORAZUMA O POSLOVNOM POVEZIVANJU I SARADNJI

 

U cilju unapre─Ĺenja poslovne saradnje, povezivanja visokoškolskog obrazovanja, nauke, struke i privrede predstavnici FINconsulta i FINra potpisali su Sporazum o dugoro─Ź┬Źnom poslovnom povezivanju i saradnji sa uspješnim preduze─çima sa TK. Za više informacija  kliknite ovdje

Više »

SIMPOZIJ

 

ODR┼ŻAN 5. ME─É┬ÉUNARODNI SIMPOZIJ

 

Edukativno-konsultantska ku─ça FINconsult je dana 20. i 21. aprila 2017. godine, u Fojnici, BiH,  odr┼żala jubilarni  5. Me─Ĺunarodni simpozij na temu: "Reformski procesi u BiH - poslovni ambijent i porezno okru┼żenje - stanje i perspektive". Za više informacija kliknite ovdje

Više »

FINCONSULT I FINRA UZELI U─îE┼á─ćE NA SAJMU ZAPO┼áLJAVANJA 2017. TUZLA

 

Dana, 18.05.2017. godine, Edukativno konsultanska ku─ça FINconsult zajedno sa Visokom školom za finansije i ra─Ź┬Źunovodstvo FINra uzeli su u─Źeš─çe na Sajmu zapošljavanja 2017. Tuzla. Više informacija ovdje.

Više »

VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO - FINra

 

Osniva─Ź┬Ź Visoke škole za finansije i ra─Ź┬Źunovodstvo - FINra je edukativno - konsultanska ku─ça FINconsult. FINconsult ima 13 godina uspješnog rada i iskustva na edukacijama finansijsko-ra─Ź┬Źunovodstvene profesije u Bosni i Hercegovini. Više informacija ovdje.


POSTANITE VRHUNSKI RA─îUNOVO─ÉA I STRU─îNJAK ZA FINANSIJE: 16 RAZLOGA ZAŠTO UPISATI VISOKU ŠKOLU ZA FINANSIJE I RA─îUNOVODSTVO FINra U TUZLI

 

Više »

FINCONSULT I SPIN DONIRALI RAČUNARSKU OPREMU, ŠKOLSKI NAMJEŠTAJ I RAČUNOVODSTVENE PROGRAME EKONOMSKO-TRGOVINSKOJ ŠKOLI U TUZLI

 

FINconsult i SPIN Tuzla su donirali ra─Źunarsku opremu, školski namještaj i ra─Ź┬Źunovodstvene programe za realizaciju nastavnih aktivnosti u─Ź┬Źenika Ekonomsko-trgovinske škole u Tuzli. Za više informacija kliknite ovdje.

Više »

FINRA OTVORILA SVOJA VRATA POLAZNICIMA EDUKACIJE ZA CR U TUZLI

 

Visoka škola za finansije i ra─Źunovodstvo FINra u Tuzli je otvorila svoja vrata i prije po─Źetka akademske godine, a razlog je po─Ź┬Źetak edukacije za sticanje zvanja u finansijsko-ra─Ź┬Źunovodstvenoj profesiji u BiH za sticanje zvanja Certificirani ra─Ź┬Źunovo─Ĺa. (Za više informacija kliknite ovdje)

 

Više »

U TUZLI OTVORENA VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra


Dana, 14.07.2016. godine u Tuzli sve─Źano je otvorena Visoka škola za finansije i ra─Ź┬Źunovodstvo FINra. Rije─Ź┬Ź je o  jedinstvenom ─Źetverogodišnjem studijskom programu, koji ─Ź┬Źini spoj teorije i prakti─Ź┬Źnih  znanja i vještina. Više informacija ovdje.

Više »

SIMPOZIJ

 

 

ODR┼ŻAN 4. ME─É┬ÉUNARODNI SIMPOZIJ


Edukativno-konsultantska ku─ça FINconsult je dana, 28. i 29. aprila 2016. godine, u hotelu „Reumal“ u Fojnici, odr┼żala  4. Me─Ĺunarodni simpozij na temu: "Uloga finansijsko-ra─Źunovodstvene i menad┼żerske profesije u izboru i provedbi generalnog koncepta reformisanja bh. privrede" (za više informacija kliknite ovdje

 


Više »

PROMOCIJA 50. IZDANJA ─îASOPISA POSLOVNI KONSULTANT

 

ODR┼ŻANA PROMOCIJA 50. IZDANJA ─îASOPISA POSLOVNI KONSULTANT

 

Edukativno-konsultantska ku─ça FINconsult odr┼żala je Promociju 50. izdanja  me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Źno-stru─Źnog ─Źasopisa Poslovni konsultant u Tuzli i Sarajevu. Za više informacija kliknite ovdje. 

Više »

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri