Unesite pristupne podatke

 
Facebook

KPE->NA─îIN RADA

Specifi─Źnosti edukacije u odnosu na druge edukacije: 

  • neposredan i otvoren pristup kompetentnih predava─Źa prema u─Źesnicima seminara,
  • potpuna interakcija i mogu─çnost konkretnog rješavanja problemskih situacija u poslovanju preduze─ça iz kojih dolaze u─Źesnici seminara.

Radi se o potpuno inoviranom i jedinstvenom pristupu u pru┼żanju ove vrste edukacije u BiH, što potvr─Ĺuje kontinuirano zadovoljstvo nekoliko stotina naših stalnih i redovnih klijenata, ─Źiji je broj u stalnom porastu.


Inovacije koje je FINconsult inaugurirao u kontinuiranu profesionalnu edukaciju su:

  • Predava─Ź┬Źi na seminarima su eksperti sa dokazanom stru─Źnom kompetencijom iz ra─Źunovodstvene profesije u BiH,
  • Interaktivnost-neposrednost u komunikaciji izme─Ĺu u─Źesnika i predava─Źa je konstantno prisutna tokom seminara (srušen tradicionalni "zid" izme─Ĺu predava─Źa i u─Źesnika)
  • Mogu─çnost aktueliziranja konkretnih problema preduze─ça iz kojih dolaze u─Ź┬Źesnici, kao i njihovog neposrednog rješavanja i diskusije o tom problemu na seminaru.

 

U─Źesnici na našim seminarima odnosno savjetovanjima imaju osje─çaj pripadnosti timu profesionalaca, a broj zadovoljnih u─Źesnika kontinuirano se pove─çava. Stvarni efekti su vidljivi u kontekstu pove─çanja kompetentnosti nosilaca ra─Źunovodstvene profesije, što doprinosi i boljim rezultatima poslovanja preduze─ça u kojima rade ovi ra─Źunovodstveni profesionalci.


FINconsult pridaje du┼żnu pa┼żnju i  ula┼że zna─Ź┬Źajne napore u stvaranje dugoro─Źnog partnerskog odnosa sa u─Źesnicima obuke, i na taj na─Ź┬Źin nastoji doprinijeti što  pozitivnijoj ulozi ra─Ź┬Źunovo─Ĺa u poslovanju kompanija i ja─Ź┬Źanju statusa ra─Źunovodstvene profesije u BiH.

 

 

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri