Unesite pristupne podatke

 
Facebook

FINconsult odr┼żao prvi ovogodi┼ínji seminar KPE ra─Źunovo─Ĺa i revizora u 6 bh. gradova

 

 

FINconsult je odr┼żao u 6 bh. gradova 1. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH, na temu:

GODIŠNJI OBRA─îUN

sastavljanje i podnošenje  finansijskih, poreznih i ostalih izvještaja i 

prijava  za 2018. godinu i primjena novih standarda i propisa

 

Na seminarima su prezentirane aktuelne teme vezane za godišnji obra─Źun  i sa─Źinjavanje finansijskih, poreznih i drugih izvještaja i prijava za 2018. godinu, po─Źetak primjene novog MSFI 16- Najmovi,  te primjena novih poreznih i drugih propisa relevantnih za rad finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH.


 

Pripremljen je sadr┼żajan seminarski Priru─Źnik sa dosta prakti─Źnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predava─Źa, a sve u cilju da ovi seminari budu od što ve─çe koristi za u─Źesnike seminara.

 

Veliki broj ra─Źunovo─Ĺa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo u─Źeš─çe na seminarima, ─Źime je potvr─Ĺen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

 

 

FINconsult pridaje du┼żnu pa┼żnju i ula┼że zna─Źajne napore u stvaranje dugoro─Źnog partnerskog odnosa sa u─Źesnicima seminara, i na taj na─Źin nastoji doprinijeti što pozitivnijoj ulozi i ja─Źanju statusa finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH.


 

 

 

 

 

 

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri