Unesite pristupne podatke

 
Facebook

ODR┼ŻAN 4. OVOGODI┼áNJI SEMINAR KPE RA─îUNOVO─ÉA I REVIZORA U 6 BH. GRADOVA I OBILJE┼ŻENA 14. GODI┼áNJICA USPJE┼áNOG RADA

 

 

FINconsult je odr┼żao 4. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH, u 6 Bh. gradova: Tuzli, Sarajevu, Gra─Źanici, Grada─Źcu, Tešnju i Br─Źkom na temu:

 

PRIMJENA NOVIH MRS/MSFI I RELEVANTNIH PROPISA, PROPISI I PRAKSA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE, INTERNA REVIZIJA I UPRAVLJANJE RIZICIMA U JAVNOM SEKTORU, I O─îEKIVANE IZMJENE PROPISA

 

Na seminaru su prezentirane aktuelne teme u cilju obnavljanja, proširenja i osavremenjavanja znaja i vještina u primjeni novih MRS/MSFI i relevantnih propisa, propisi i praksa finansijskog upravljanja i kontrole, interna revizija i upravljanje u javnom sektoru i o─Źekivane izmjene esencijalnih zakona.

 

Pripremljen je sadr┼żajan seminarski Priru─Źnik sa dosta prakti─Źnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predava─Źa, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što ve─çe koristi za u─Źesnike seminara.

 

 

Veliki broj ra─Źunovo─Ĺa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo u─Źeš─çe na današnjem seminaru, ─Źime je potvr─Ĺen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

 

U okviru seminara obilje┼żena je 14. Godišnjica uspješnog poslovanja FINconsulta, uz prigodnu zakusku u pauzi seminara. Tako─Ĺe je prezentiran i 80. Jubilarni broj me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Źno-stru─Źnog ─Źasopisa Poslovni konsultant.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri