Unesite pristupne podatke

 
Facebook

FINCONSULT POČEO SA EDUKACIJOM ZA OVLAŠTENOG REVIZORA U TUZLI

 

 

FINconsult je po─Źeo sa edukacijom kandidata za sticanje zvanja u finansijsko-ra─Źunovodstvenoj profesiji u BiH, i to za ovlaštenog revizora (OR) 6. ciklus u Tuzli. Prijave su u toku..

 

Edukacija ─çe se odr┼żavati u prostorijama Visoke škole za finansije i ra─Źunovodstvo FINra, na adresi Mitra Trifunovi─ça U─Źe 9, 75000 Tuzla.

 

Edukacija za certificiranog ra─Źunovo─Ĺu (CR) 24. ciklus, je u toku i odr┼żava se u Tuzli I Sarajevu . Prijave su u toku..

 

Cilj ovih edukacija je pripremiti kandidata za uspješno polaganje ispita za sticanje zvanja CR I OR te ih osposobiti za obavljanje poslova finansijsko-ra─Źunovodstvene I revizorske profesije.

 

FINconsult ve─ç 12. godinu provodi ove edukacije u Sarajevu i Tuzli. Edukaciju do sada je uspješno završilo više od 1.200 osoba.

 

 

Prema zvani─Źnim podacima prolaznost kandidata educiranih u FINconsult-u je iznad prosjeka prolaznosti na ispitima za sticanje zvanja u finansijsko- ra─Źunovodstvenoj profesiji u BiH.  

 

FINconsult vodi brigu o u─Źesnicima edukacije i nakon završene edukacije tj. omogu─çava dolazak na predavanje i vje┼żbe sve dok ne polo┼że predvi─Ĺene ispite.

 

Saradnja sa u─Źesnicima edukacije se nastavlja i kroz poha─Ĺanje seminara kontinuirane profesionalne edukacije, pretplatom na me─Ĺunarodno indeksirani nau─Źno-stru─Źni ─Źasopis Poslovni konsultant, te podršku u rješavanju aktuelne poslovne problematike, kroz odgovore na pitanja iz oblasti finansija, ra─Źunovodstvo i poreza, bez naknade.

 

Posebna podrška je  kandidatima koji se odlu─Źe na otvaranje vlastitih ra─Źunovodstvenih servisa i savjetodavnih agencija.

 

 

 

 

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri