Unesite pristupne podatke

 
Facebook

SVE─îANA DODJELA CERTIFIKATA U─îESNICIMA 28. CIKLUSA EDUKACIJE ZA VO─ÉENJE POSLOVNIH KNJIGA

 

 

FINconsult je uspješno završio obuku 28. generacije u─Źesnika edukacije za vo─Ĺenje poslovnih knjiga u Sarajevu i Tuzli, koji se realizovao u periodu novembar 2017. - januar 2018.godine.

Naredni 29. ciklus planiran je u periodu maj-juli 2018. godine. Prijave su u toku...


U prostorijama Visoke škole za finansije i ra─Źunovodstvo FINra Tuzla je uprili─Źena sve─Źanost povodom dodjele certifikata u─Źesnicima obuke, koji su uspješno završili Edukaciju za vo─Ĺenje poslovnih knjiga organizovanu od strane edukativno konsultanske ku─çe FINconsult.  


Edukacija za vo─Ĺenje poslovnih knjiga se sastoji iz 6 modula, sa ukupno 50 ─Źasova, u trajanju od 11 sedmica.


 “Cilj edukacije je bio osposobiti kandidata za samostalno vo─Ĺenje poslovnih knjiga. Uz podršku stru─Źnog i profesionalnog predava─Źkog osoblja, kandidati su stekli prakti─Źno znanje i vještine rada u: finansijskom, materijalnom i robnom knjigovodstvu, blagajni─Źkom poslovanju, PDV evidencije, obra─Źunu pla─ça, sastavljanju finansijskih izvještaja i izradi poreznih prijava (PDV, Porez na dobit i porez na dohodak).


Najve─ça vrijednost ove edukacije je sticanje prakti─Źnih znanja i vještine iz oblasti knjigovodstva, ra─Źunovodstva, finansija, poreza, što daje velike šanse za uspjeh na tr┼żištu rada i zaposlenja, kao i za vlastitu poslovnu orijentaciju i otvaranje vlastitih ra─Źunovodstvenih servisa”, istakao je Doc.dr. Ismet Kali─ç, direktor edukativno konsultanske ku─çe FINconsult.


Do sada je edukaciju uspješno završilo više od 1.600 osoba, od kojih je preko 70 % pronašlo stalno zaposlenje ili otvorilo vlastite ra─Źunovodstvene servise, a preko 90 % je u finansijsko-ra─Źunovodstvenoj profesiji pronašlo svoju dugoro─Źnu profesionalnu orijentaciju.


I ove godine kao i prethodne FINconsult je osigurao besplatne edukacije i za osobe koje se nalaze na Birou za zapošljavanje, u cilju njihovog br┼żeg pronala┼żenja posla. Prema podacima osobe koje su završile edukaciju na prethodnom ciklusu su ve─ç pronašle posao. Pru┼żanjem ovih edukacija za osobe sa Biroa za zapošljavanje bez naknade, FINconsult je još jednom potvrdio da se radi o društveno odgovornoj kompaniji i koja je od posebne koristi za društvenu zajednicu.


FINconsult vodi brigu o u─Źesnicima edukacije i nakon završetka edukacije, tako da ─çe se saradnja nastaviti.  Posebna podrška ─çe biti kandidatima koji se odlu─Źe na otvaranje vlastitih ra─Źunovodstvenih servisa i savjetodavnih agencija.


Nakon sve─Źanosti dodjele certifikata svi u─Źesnici ove edukacije, prisustvovali su sve─Źanom ru─Źku.


Dodjela certifikata za provedenu edukaciju za vo─Ĺenje poslovnih knjiga u Sarajevu bi─çe uprili─Źena 08. februara 2018. Godine u hotelu Grand.


Naredni ciklus Edukacije za vo─Ĺenje poslovnih knjiga, 29. ciklus ─çe se odr┼żati u periodu maj - juli 2018. godine u  Sarajevu i Tuzli.


Naredna edukacija koju organizuje FINconsult je 23. ciklus edukacije za sticanje zvanja certificirani ra─Źunovo─Ĺa (CR) i 5. ciklus edukacije za sticanje zvanja ovlašteni revizor (OR), koje ─çe se odr┼żati u periodu mart - april 2018. godine u Sarajevu i Tuzli.


Prijave su u toku. Više informacija i online prijave na: www.finconsult.ba .
<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri