Unesite pristupne podatke

 
Facebook

FINCONSULT I FINRA UZELI U─îE┼á─ćE NA SAJMU ZAPO┼áLJAVANJA 2017. TUZLA

 

 

Dana, 18.05.2017. godine, Edukativno konsultanska ku─ça FINconsult zajedno sa Visokom školom za finansije i ra─Źunovodstvo FINra uzeli su u─Źeš─çe na Sajmu zapošljavanja 2017. Tuzla.

 

U organizaciji  JU Slu┼żba za zapošljavanje TK Tuzla uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta zapošljavanja mladih – YEP u velikoj sali Sportsko – kulturno – privrednog centra „Mejdan“ u Tuzli odr┼żan je Sajam zapošljavanja 2017. na kojem je u─Źeš─çe uzelo oko 50 poslodavaca sa 1.000 ponu─Ĺenih radnih mjesta.

 

Sajam je ponudio i mogu─çnost poslodavcima da na jednom mjestu vide, selektiraju, ali i odaberu upravo one osobe koje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama i profilima, koje ─çe svojim radom i novom energijom doprinijeti još uspješnijem poslovanju poslovnih subjekata.

 


FINconsult ima potrebu za kvalitetnim stru─Źnim kadrom i ovo je bila odli─Źna prilika da u direktnoj komunikaciji za nezaposlenima ostvarimo prvi kontakt, predstavimo im šta je to što naša kompanija nudi te ih upoznamo sa našim edukacijama u finansijsko-ra─Źunovodstvenoj profesiji koje realiziramo i svim aktivnostima oko upisa na Visoku školu za finansije i ra─Źunovodstvo FINra. Izuzetno smo zadovoljni odzivom na ovogodišnjem sajmu i prikupili smo preko 100 novih prijava za upra┼żnjene pozicije.

 

FINconsult je po─Źeo sa 27. ciklusom Edukacija za vo─Ĺenje poslovnih knjiga u Tuzli Sarajevu. Prijave su u toku..Prijaviti se mo┼żete putem web stranice www.finconsult.ba.

 

Visoka škola FINra planira upisati 70 redovnih i 30 vanrednih studenata, na I godinu studija na licenciranom studijskom programu Finansije i ra─Źunovodstvo, u akademskoj 2017/18. godini. Više informacija na www.finra.ba.

 

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri