Unesite pristupne podatke

 
Facebook

FINCONSULT I SPIN DONIRALI RAČUNARSKU OPREMU, ŠKOLSKI NAMJEŠTAJ I RAČUNOVODSTVENE PROGRAME EKONOMSKO-TRGOVINSKOJ ŠKOLI U TUZLI

 FINconsult i SPIN Tuzla su donirali ra─Źunarsku opremu, školski namještaj i ra─Źunovodstvene programe za realizaciju nastavnih aktivnosti u─Źenika Ekonomsko-trgovinske škole u Tuzli.


Na press konferenciji uprili─Źenoj ovim povodom, direktor FINconsulta, Doc.dr. Ismet Kali─ç je izjavio:

“FINconsult kao društveno odgovorna firma je donirao opremu za obuku Ekonomsko-trgovinskoj školi. Oprema ─çe se koristiti za prakti─Źnu obuku iz predmeta Knjigovodstvo. U─Źenici ─çe mo─çi sada da sti─Źu prakti─Źna znanja i vještine rada na aplikativnim ra─Źunovodstvenim programima. Na ovaj na─Źin ─çe se unaprijediti kvaliteta prakti─Źne nastave u Ekonomsko-trgovinskoj školi, što ─çe za rezultat imati pove─çanje nivoa znanja koje je prepoznatljivo na tr┼żištu rada”.


“Izuzetno nam je zadovoljstvo pru┼żiti u─Źenicima prakti─Źno znanje i vještine rada u softverskim programima koje naša ku─ça izra─Ĺuje i koji se koriste kod velikog broja preduze─ça. Softverski programi koje smo donirali obuhvataju programe za finansijsko, materijalno i robno knjigovodstvo, te PDV evidencije i pla─çe”, izjavila je Zikreta Smajlovi─ç, direktorica softverske ku─çe SPIN.


“Zahvalni smo što smo dobili podršku od dvije vode─çe ku─çe iz oblasti edukacija i izrade softvera, i sigurni smo da ─çe ova donacija poboljšati i unaprijediti kvalitet naše nastave i da ─çemo kao rezultat svega imati u─Źenike koji ─çe biti spremniji za tr┼żište rada”, izjavila je Larisa ─ćustendil, direktorica Ekonomsko-trgovinske škole Tuzla.

 


Sve─Źanosti povodom donirane opreme za Ekonomsko-trgovinsku školu prisustvovala je i predstavnica Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona Alisa Memi─ç, stru─Źni savjetnik za obrazovanje.


FINconsult nastavlja sa edukacijama, i u periodu od 13. do 21. decembra 2016. godine ─çe odr┼żati peti ovogodišnji ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH u 6 bosansko-hercegova─Źkih gradova: Tuzla, Sarajevo, Jelah, Br─Źko, Grada─Źac i Gra─Źanica na temu: “Novi Zakoni o  porezu na dohodak, doprinosima, ra─Źunovodstvu i reviziji, pravilnici o primjeni Zakona o porezu na dobit i transfernim cijenama,  pripremne radnje godišnjeg obra─Źuna za 2016. godinu i ostali propisi”.


Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno-konsultanske ku─çe FINconsult mo┼żete pogledati na www.finconsult.ba

 

 

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri