Unesite pristupne podatke

 
Facebook

SEMINARI KPE

 

 


FINconsult ─çe odr┼żati 5. ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH, od 12. – 21. decembra 2017. godine u šest bh. gradova: Tuzla, Gra─Źanica, Sarajevo, Tešanj, Grada─Ź┬Źac i Br─Źko gdje je prisustvovalo nekoliko stotina u─Źesnika. 

Posebna tema ovog seminara se odnosi na „Pripremne radnje za godišnji obra─Źun 2017., novi MRS/MSFI i finansijsko izvještavanje, poresko ra─Źunovodstvo, finansijsko upravljanje i kontrola, i primjena novih propisa“. Ovo je bila prilika da se u direktnim kontaktima sa predava─Źima pojasne nedoumice i nejasno─çe, te otklone dileme u primjeni relevantnih zakona od zna─Źaja za rad finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije.

Pripremljen je sadr┼żajan seminarski Priru─Źnik sa dosta prakti─Źnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predava─Źa, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što ve─çe koristi za u─Źesnike seminara.

Veliki broj ra─Źunovo─Ĺa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo u─Źeš─çe na ovom seminaru, ─Źime je potvr─Ĺen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult. 

Seminar je odr┼żan s ciljem obnavljanje, proširenje i osavremenjavanje znanja i vještina za provo─Ĺenje pripremnih radnji godišnjeg obra─Źuna za 2017., finansijsko upravljane, kontrola i interna revizija u javnom sektoru, uticaj novih i izjenjenih MRS/MSFI na finansijsko izvještavanje, poresko ra─Źunovodstvo, te primjena novih  propisa.

_________________________________________________________________________________

 

Odlukom Komisije za ra─Ź┬Źunovodstvo i reviziju BiH broj 63-3/15, Poslovni konsultant se priznaje kao program KPE finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH s8 bodova na pretplatu. Odluku mo┼żete pogledati ovdje. 

 

PREGLED URNEKA UGOVORA, PRAVILNIKA I DRUGIH AKATA U SKLADU SA ZAKONOM O RADU

  1.    Pravilnik o radu 
  2.    Ugovor o radu radi uskla─Ĺivanja sa zakonom o radu
  3.    Ugovor o radu
  4.    Ugovor o radu na neodre─Ĺeno vrijeme
  5.    Ugovor o stru─Źnom osposobljavanju (bez zasnivanja radnog odnosa)
  6.    Ugovor o radu za obavljanje poslova izvan prostorija poslodavca
  7.    Ugovor o radno-pravnom statusu direktora u radnom odnosu na neodre─Ĺeno vrijeme
  8.    Ugovor o radno-pravnom statusu direktora u radnom odnosu na odre─Ĺeno vrijeme 
  9.    Menad┼żerski ugovor - direktor društva

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri